DE CERTIFICERING VAN EEN ACCOUNTANT IN AMSTERDAM

Wilt u weten of de certificering van uw accountant in Amsterdam geregeld is? Bij Koeleman accountants & belastingadviseurs werken enkel geregistreerde accountants. Bij ons bedrijf staan kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie voorop. Dit zult u dus terugzien in onze persoonlijke service. Bovendien zal u productief informatie verstrekt worden, als er ontwikkelingen zijn die u en uw bedrijf aangaan.

DE CERTIFICERING VAN UW ACCOUNTANT UIT AMSTERDAM IS OP ORDE

Er zijn verschillende registraties die een accountant kan hebben om meer diensten te mogen realiseren. Zo heeft ons bedrijf een vergunning gekregen van het AFM, waardoor we wettelijke controles van uw jaarrekening mogen uitvoeren. Wij hebben ook een vergunning van de Wta. Deze vergunning van de Wet toezicht accountantsorganisaties toont aan dat wij verplicht zijn tot geheimhouding en volledig onafhankelijk zijn. U weet dus dat de certificering van de accountant in regio Amsterdam die u helpt bij uw zaken, op orde is.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Aangezien onze certificering compleet is, wordt u dus geholpen door een accountant die hoogstaande kwaliteit levert in de omgeving van Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor een accountantsverklaring of belastingadvies. Onze medewerkers helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 020-4420798 of stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiƫle ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid