Werken bij Koeleman accountants & belastingadviseurs B.V.

Koeleman accountants & belastingadviseurs wil een baken zijn voor toonaangevende ondernemers en beschikt over een uitgebreid aanbod aan producten en diensten waarmee we de ideale sparring partner zijn voor onze cliënten.

Hierbij wil Koeleman accountants & belastingadviseurs zich wezenlijk onderscheiden door een gastvrij, persoonlijk contact met een grote betrokkenheid en een dienstverlening die zich kenmerkt door een energieke inzet en samenwerking, proactiviteit en inlevingsvermogen, kwaliteit en integriteit, zorgvuldigheid en vakbekwaamheid, objectiviteit en vertrouwelijkheid, efficiency en transparantie.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij Koeleman & belastingadviseurs hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit zelfstandig en kritisch denkende professionals die op doeltreffende en integere wijze met plezier samenwerken. Naast een goed gevoel in ons dagelijkse werk, halen we zo het beste in elkaar naar boven voor onze relaties.

Als accountantskantoor omarmen wij de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” en ondernemen continu stappen om deze maatregelen in te voeren en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Spreekt dit je aan en heb je belangstelling om ons team te komen versterken, kijk dan bij onderstaande vacatures en reageer direct.

Bij onze vestigingen staan op dit moment de volgende vacatures open:

Stage of afstuderen

Ben jij een student MBO, HBO of WO op het gebied van Accountancy of Fiscaal?
Ben je op het moment studerend en zou je binnenkort graag bij Koeleman stage willen lopen of een afstudeeropdracht willen uitvoeren?

Regelmatig bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een stage of afstudeermogelijkheid binnen onze organisatie.

Meer informatie?
Wij nodigen je uit om vrijblijvend eens contact met ons op te nemen.

Bekijk het nieuws

Lees meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lees artikelen over Koeleman en gerelateerde zaken.

Bekijk nu

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid