Over Koeleman

Koeleman accountants & belastingadviseurs is een middelgrote organisatie van accountants & belastingadviseurs.

Thans zijn er 3 kantoren, in Het Gooi, in Amsterdam en in de Haagse regio.

Missie en Visie

Koeleman accountants & belastingadviseurs wil een baken zijn voor toonaangevende ondernemers en beschikt over een uitgebreid aanbod aan producten en diensten waarmee we de ideale sparring partner zijn voor onze cliënten.

Kernwaarden

Hierbij wil Koeleman accountants & belastingadviseurs zich wezenlijk onderscheiden door een gastvrij, persoonlijk contact met een grote betrokkenheid en een dienstverlening die zich kenmerkt door kwaliteit, vertrouwen en transparantie, een energieke en proactieve inzet, samenhang en efficiëntie, gastvrijheid en inlevingsvermogen.

Als accountantskantoor omarmen wij de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” en ondernemen continu stappen om deze maatregelen in te voeren en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Kwaliteit
Onomstotelijk een van onze belangrijkste kernwaarden. Ons team heeft oog voor detail en een professioneel kritische instelling; normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben een rechte rug en zijn te omschrijven als realistisch, scherp en zeer nauwkeurig. Binnen ons team wordt erop toegezien dat het publieke belang wordt gewaarborgd en de focus op kwaliteit en een professioneel kritische houding onverminderd blijft.

Vertrouwen
In ons werk draait het om kennis en vertrouwen. Kennis verwerf je, vertrouwen verdien je. Wij koesteren een een langdurige, persoonlijke relatie met u, waarin transparantie voorop staat.

Energiek
Energieke inzet en samenwerking. Kracht uitstralen, overtuigend zijn en snelheid in onze dienstverlening. U kunt van ons een proactieve houding en inlevingsvermogen verwachten. Onze inzet voor de klant houdt nooit op!

Samenhang
Efficiënte werkwijze, alle schakels binnen onze organisatie grijpen op elkaar afgestemd ineen. De relatiebeheerder is de spil, de verbinding, de kracht. Samenwerking en communicatie zijn sleutelbegrippen.

Gastvrijheid
Bereikbaar en betrokken, u voelt zich welkom en thuis tijdens uw bezoek of ander contact met ons.

Wat betekent dat voor u?

Van Koeleman kunt u meer verwachten dan cijfers alleen:

  • Een pragmatische persoonlijke benadering rekeninghoudend met uw wensen
  • 35 medewerkers die voor u klaarstaan
  • Proactieve informatieverstrekking over ontwikkelingen die u aangaan

U komt regelmatig vraagstukken in uw financiële bedrijfsvoering tegen waarvoor u best wat advies kunt gebruiken? Bent u op zoek naar een accountant of belastingadviseur die uw partner wil zijn in ondernemingszaken?

Klik hier om te zien welke diensten wij u kunnen bieden.

Download App QR-code Koeleman heeft ook een App waarmee u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nog veel meer.

Download onze App

Bekijk het nieuws

Lees meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lees artikelen over Koeleman en gerelateerde zaken.

Bekijk nu

Contact

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Koeleman Hilversum

Vreelandseweg 7
1216 CG Hilversum
Tel. 035-6244341

Koeleman Voorschoten

Koningin Wilhelminalaan 8
2252 GN Voorschoten
Tel. 0252-534933
Tel. 071-5617950

Koeleman Amsterdam

Mensinge 28
1083 HC Amsterdam
Tel. 020-4420798