Directie

Edo de Jong

Mijn naam is Edo de Jong. Ik ben sinds 1998 accountant. In 1990 ben ik begonnen in de controle praktijk van Ernst & Young te Amsterdam. Hierna heb ik nog gewerkt bij enkele middelgrote accountantsorganisaties.
In de periode 1995 tot en met 1998 ben ik tevens hoofd administratie, controller en financieel directeur geweest van een aantal wat grotere bedrijven. Vanaf 1998 ben ik zelfstandig gevestigd als accountant.
Vanaf januari 2001 ben ik samen met mijn compagnon Fred Snelderwaard betrokken bij Koeleman accountants & belastingadviseurs BV. Door de jaren heen hebben we het kantoor gezamenlijk uitgebouwd tot de middelgrote accountantspraktijk van nu, die meer dan 1000 bedrijven tot haar klantenkring mag rekenen. Naast het samenstellen van jaarrekeningen heeft het kantoor sinds 2008 ook een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controles van jaarrekeningen.
Bij Koeleman staan we voor – en streven we primair steeds naar een hoge kwaliteit van dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advisering in brede zin aan onze relaties. Hiernaast staat de service en de persoonlijke aandacht voor onze relaties steeds voorop.
Naast mijn werk als accountant ben ik tevens in een nevenfunctie werkzaam als stagebegeleider van het stagebureau van het SRA.

Fred Snelderwaard

Even voorstellen. Mijn naam is Fred Snelderwaard en ik ben belastingadviseur en trotse directeur van dit bedrijf.

Mijn carrière is begonnen bij de organisatie die thans Deloitte heet. Daarna ben ik gaan werken bij de organisatie Tymsta & Peltzer. Deze laatste organisatie was gespecialiseerd in ondernemers in de medische sector en had een bijzonder hoog serviceniveau. De ervaringen die ik daar heb opgedaan hebben mijn visie gevormd over hoe een goed MKB accountants en belatingadvieskantoor eruit zou moeten zien.

Deze visie is toegepast in de huidige Koeleman-organisatie. We staan voor:
– Kwaliteit
– Betrouwbaarheid
– Service
– Prettige werkomgeving

Ik ben gek op mijn vak en deel dat zoveel mogelijk met mijn klanten, relaties en geĆÆnteresseerden, in die volgorde ook. Voor meer informative, volg mij ook op twitter @Koelemanfred of via www.fredsnelderwaard.nl.

Verder heb ik twee geweldige zonen (Rick & Bart) en verrichten we werkzaamheden voor de voetbalclub Voorschoten’97 en ben ik penningmeester van de Stichting Orange Angel (www.orangeangel.nl)

Bekijk het nieuws

Lees meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lees artikelen over Koeleman en gerelateerde zaken.

Bekijk nu

Contact

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Koeleman Hilversum

Vreelandseweg 7
1216 CG Hilversum
Tel. 035-6244341

Koeleman Voorschoten

Koningin Wilhelminalaan 8
2252 GN Voorschoten
Tel. 0252-534933
Tel. 071-5617950

Koeleman Amsterdam

Mensinge 28
1083 HC Amsterdam
Tel. 020-4420798