VERGUNNING VAN DE AFM VOOR ONS KANTOOR IN AMSTERDAM

Een vergunning van de AFM maakt het mogelijk om extra diensten aan te kunnen bieden bij de kantoren van Koeleman accountants & belastingadviseurs in Amsterdam, Hilversum, Hoogeveen en Voorschoten. Onze accountants helpen u graag bij al uw ondernemingszaken. We bieden u een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie tijdens de uitvoering van onze diensten.

DANKZIJ DE VERGUNNING VAN DE AFM KUNT U BIJ ONS IN AMSTERDAM TERECHT VOOR WETTELIJKE CONTROLES

De AFM, de Autoriteit Financiële Markten, maakt zich als onafhankelijke gedragstoezichthouder sterk voor eerlijke en transparante, financiële markten. Als een accountantskantoor een vergunning krijgt van deze organisatie, mogen de medewerkers wettelijke controles van uw jaarrekening uitvoeren. Omdat ons bedrijf in de buurt van Amsterdam deze vergunning van de AFM gekregen heeft, kunt u voor uw wettelijke controles bij onze accountants terecht. Wij volgen alle protocollen bij het uitvoeren van uw controles.

INFORMEER NAAR ONZE DIENSTEN

Wilt u uw ondernemingszaken graag laten regelen door een ervaren accountantskantoor? Bij ons in Amsterdam wordt u geholpen door een betrouwbare accountant, die werkt volgens de regels van de AFM. Voor meer informatie over onze online diensten stuurt u een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl. Het is ook mogelijk om ons te bellen op 020-4420798 voor een afspraak op kantoor.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid