ONZE ACCOUNTANT DOET UW WETTELIJKE CONTROLE

Voor de wettelijke controle van uw jaarrekening kunt u terecht bij een accountant van Koeleman accountants & belastingadviseurs! Op onze kantoren staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te helpen bij ondernemerszaken op het gebied van accountantscontrole, fiscaal advies en salarisadministratie. Wij staan daarbij bekend om onze proactieve informatieverstrekking, persoonlijke benadering, pragmatische werkwijze en hoogwaardige kwaliteitsservice. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend bij ons langs om kennis te maken.

WETTELIJKE CONTROLE DOOR ONZE ACCOUNTANT

Onze organisatie draait om meer dan cijfers alleen. Naast het verzorgen van cijfermatige taken, zoals het opstellen van jaarrekeningen, de wettelijke controle door onze accountant en het doen van aangiften, geven we u ook advies over fiscale zaken, salarisadministratie en de financiën van uw onderneming. Vele klanten gingen u al voor en kozen Koeleman accountants & belastingadviseurs als betrouwbare partner voor al hun ondernemerszaken. Bent u nog op zoek naar een professional voor de accountantscontrole? Wij zijn gevestigd in Hilversum, Amsterdam, Voorschoten en Hoogeveen. U bent welkom om het dichtstbijzijnde kantoor te bezoeken om met onze accountant de wettelijke controle te bespreken.

VRAAG ONS OM MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de wettelijke controle door onze accountant, ook wel de accountantscontrole genoemd, of wenst u informatie over onze andere diensten? Voor meer informatie over onze werkzaamheden, de accountantscontrole en onze kantoren kunt u altijd bij ons terecht! Neem telefonisch contact op via 035 624 4341 of stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid