Wettelijke controle accountant

Voor de wettelijke controle van uw jaarrekening kunt u nu ook terecht bij een accountant van Koeleman accountants & belastingadviseurs! Op onze kantoren staan dagelijks 35 medewerkers klaar om u te helpen bij ondernemerszaken op het gebied van accountancy, fiscaal advies en salarisadministratie. Wij staan daarbij bekend om onze proactieve informatieverstrekking, persoonlijke benadering, pragmatische werkwijze en hoogwaardige kwaliteit service. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend langs om kennis te maken.

Wettelijke controle door onze accountant

Koeleman accountants & belastingadviseurs is meer dan cijfers alleen. Naast het verzorgen van cijfermatige taken zoals het opstellen van jaarrekeningen, de wettelijke controle door onze accountant  en het doen van aangiften geven we u ook graag een advies over fiscale zaken, salarisadministratie en de financiën van uw onderneming. Vele klanten gingen u al voor en kozen Koeleman accountants & belastingadviseurs als betrouwbare partner voor al hun ondernemerszaken. Bent u nog op zoek naar een accountant voor uw financiële zaken? Loop dan eens binnen voor een adviesgesprek!

Meer informatie

Voor meer informatie over onze werkzaamheden, de wettelijke controle door onze accountant en onze kantoren kunt u altijd bij ons terecht! Neem telefonisch contact op met het kantoor bij u in de buurt of stuur ons even een e-mail.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

    Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid