UW WETTELIJKE CONTROLE DOOR EEN ACCOUNTANT

Voor de wettelijke controle van uw jaarrekening kunt u terecht bij een accountant van Koeleman accountants & belastingadviseurs in de omgeving van Amsterdam! Onze professionals op kantoor staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij ondernemerszaken op het gebied van accountantscontrole, fiscaal advies en salarisadministratie. Wij staan daarbij bekend om onze proactieve informatieverstrekking, persoonlijke benadering, pragmatische werkwijze en hoogwaardige kwaliteitsservice.

LAAT UW WETTELIJKE CONTROLE DOOR ONZE ACCOUNTANT IN AMSTERDAM UITVOEREN

Onze organisatie draait om meer dan cijfers alleen. Naast het verzorgen van cijfermatige taken, zoals het opstellen van jaarrekeningen, de wettelijke controle door onze accountant in Amsterdam en het doen van aangiften, geven we u ook advies over fiscale zaken, salarisadministratie en de financiën van uw onderneming. Vele klanten gingen u al voor en kozen Koeleman accountants & belastingadviseurs als betrouwbare partner voor al hun ondernemerszaken. Bent u nog op zoek naar een professional voor de accountantscontrole? U bent welkom om ons dichtstbijzijnde kantoor, zoals in Amsterdam, te bezoeken waar u met onze accountant de wettelijke controle aan de hand van een protocol bespreekt.

VRAAG ONS OM MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de wettelijke controle die onze accountant in Amsterdam uitvoert, ook wel de accountantscontrole genoemd, of wenst u informatie over onze andere diensten? Voor meer informatie over onze werkzaamheden, de accountantscontrole en onze kantoren kunt u altijd bij ons terecht! Wij zijn gevestigd in Hilversum, Amsterdam, Voorschoten en Hoogeveen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend bij ons langs om kennis te maken. Neem telefonisch contact op via 035 624 4341 of stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid