DE WETTELIJKE CONTROLE VAN UW JAARREKENING

Is het voor uw bedrijf weer tijd voor de wettelijke controle van de jaarrekening of wilt u een statutaire controle laten uitvoeren in Amsterdam? Laat de controleopdracht van uw jaarrekening in regio Den Haag dan over aan Koeleman accountants & belastingadviseurs. Met onze vijf kantoren is er in veel gevallen een controleur bij u in de buurt. U kunt met de controleopdracht voor uw jaarrekening terecht in Hilversum, Amsterdam, Voorschoten en Hoogeveen. Onze professionals zijn zeer ervaren in het uitvoeren van de jaarrekeningcontrole en vertellen u hier graag meer over, zodat u precies weet wie u in de arm neemt.

DE WETTELIJKE CONTROLE VAN DE JAARREKENING IS VERPLICHT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN

Het laten uitvoeren van de jaarrekeningcontrole hoeft niet iedere onderneming te doen, maar is verplicht voor ondernemingen vanaf een bepaalde grootte. De overheid heeft de controleopdracht voor uw jaarrekening in Den Haag of Amsterdam in het leven geroepen om het maatschappelijk economisch verkeer te beschermen. Een statutaire controle in Amsterdam is daarnaast niet verplicht, maar vrijwillig. Bovendien kunt u niet bij iedere accountant in Amsterdam en omstreken terecht voor de wettelijke en statutaire controle van uw jaarrekening. De organisatie moet voor het uitvoeren van de controleopdracht van uw jaarrekening in Amsterdam en Den Haag namelijk beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij zijn in het bezit van deze vergunning én hebben daarnaast jarenlange ervaring met het uitvoeren van uw jaarrekeningcontrole en statutaire controle in de omgeving van Amsterdam. Voor ons bent u geen nummertje; wij vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Dit merkt u niet alleen tijdens het uitvoeren van uw jaarrekeningcontrole, maar ook bijvoorbeeld tijdens uw financiële administratie of het geven van belastingadvies.

UW PERSOONLIJKE ACCOUNTANT

Indien het tijd is voor de wettelijke controle van de jaarrekening, schakelt u de hulp in van onze professionals. Uw persoonlijke accountant in de omgeving van Amsterdam en Den Haag wordt bij de uitvoering van de controleopdracht van uw jaarrekening ondersteund door onze specialisten en onze partner IUS Statutory Audits Coöperatie. Zo is onze gecertificeerde accountant in staat om de wettelijke controle van uw jaarrekening uitstekend te gaan uitvoeren.

SCHAKEL ONZE ACCOUNTANT IN

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak met ons maken voor de wettelijke of statutaire controle van uw jaarrekening? Bel ons dan via 035 624 4341 of stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl. Onze professionele accountant gaat graag met u om de tafel zitten, zodat hij of zij binnenkort uw jaarrekeningcontrole kan uitvoeren.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid