Online diensten

Financiële Administratie
De administratievoering verandert. De tijd dat u als ondernemer uw administratie in een schoenendoos aanlevert ligt (bijna) achter ons.
Indien gewenst helpen wij u zo dat u uw administratie zelf online kunt voeren. Op die wijze bent u verzekerd van een kwalitatief goed software pakket en ook dat bij eventuele vragen kunnen wij u online helpen.

Wilt u helemaal geen financiële administratie verwerken? Dan is mogelijk de sofware van Reeleezee of ExactOnline een oplossing. Deze scansoftware kan op basis van de door u ingescande documenten uw financiële administratie verwerken. Voor veel administraties is dat een prima oplossing. Via ons kan dat bij Reeleezee of ExactOnline worden verzorgd. En mocht er iets zijn, wij kunnen dan met u meekijken en meedenken.

reeleezee-logo         exact-logo

Salarisadministratie
Via ons online portaal kunt u zelf op een veilige manier alle gegevens aanleveren van uw medewerkers. De hoeveelheid uren die ze hebben gewerkt, de overuren die ze uitbetaald moeten krijgen, het bijhouden van de vakantiedagen. Als uw gegevens zijn aangeleverd verwerken wij een en ander tot de salarisstroken en de aangiften loonheffing en plaatsen alles in uw online dossier, toegankelijk wanneer u de gegevens nodig heeft. Op deze wijze houdt u gevoel bij de verwerking maar zorgen wij ervoor dat alles goed wordt afgewikkeld.

Bekijk het nieuws

Lees meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lees artikelen over Koeleman en gerelateerde zaken.

Bekijk nu

Contact

Koeleman Hilversum

Vreelandseweg 7
1216 CG Hilversum
Tel. 035-6244341

Koeleman Voorschoten

Koningin Wilhelminalaan 8
2252 GN Voorschoten
Tel. 0252-534933
Tel. 071-5617950

Koeleman Amsterdam

Mensinge 28
1083 HC Amsterdam
Tel. 020-4420798