Online diensten en ICT

Financiële Administratie en online diensten
De administratievoering verandert en digitaliseert. De tijd dat u als ondernemer uw administratie in een schoenendoos aanlevert ligt (bijna) achter ons.
Indien gewenst helpen wij u zo dat u uw administratie zelf online kunt voeren. Op die wijze bent u verzekerd van een kwalitatief goed software pakket en bij eventuele vragen kunnen wij u online helpen.

Wilt u helemaal geen financiële administratie verwerken? Dan zijn mogelijk de online diensten van Reeleezee of ExactOnline een oplossing. Deze scansoftware kan op basis van de door u ingescande documenten uw financiële administratie verwerken. Voor veel administraties is dat een prima oplossing. Via ons kan dat bij Reeleezee of ExactOnline worden verzorgd. En mocht er iets zijn, wij kunnen dan met u meekijken en meedenken.

reeleezee-logo         exact-logo

ICT en SAP
ICT speelt een steeds grotere rol in de administratieve processen van een onderneming en biedt mogelijkheden tot automatisering van verschillende processen. In dit complexe werkveld adviseren wij over het inzetten van de juiste ICT middelen, zoals Scan & Herken, fiatteringssystemen, koppelingen, en de inrichting van de betrokken processen en systemen, zoals bijvoorbeeld SAP.

Wij hebben ervaring met het analyseren en optimaliseren van Business en IT-processen in verschillende SAP modules zoals Finance, Logistics, en Industry Solutions (SAP IS-U). Indien u een second opinion wenst om met een kritische oog naar uw huidige bedrijfsprocessen te kijken, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Salarisadministratie
Via ons online portaal kunt u zelf op een veilige manier alle gegevens aanleveren van uw medewerkers. De hoeveelheid uren die ze hebben gewerkt, de overuren die ze uitbetaald moeten krijgen, het bijhouden van de vakantiedagen. Als uw gegevens zijn aangeleverd verwerken wij een en ander tot de salarisstroken en de aangiften loonheffing en plaatsen alles in uw online dossier, toegankelijk wanneer u de gegevens nodig heeft. Op deze wijze houdt u gevoel bij de verwerking maar zorgen wij ervoor dat alles goed wordt afgewikkeld.

Bekijk het nieuws

Lees meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lees artikelen over Koeleman en gerelateerde zaken.

Bekijk nu

Contact

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Koeleman Hilversum

Vreelandseweg 7
1216 CG Hilversum
Tel. 035-6244341

Koeleman Voorschoten

Koningin Wilhelminalaan 8
2252 GN Voorschoten
Tel. 0252-534933
Tel. 071-5617950

Koeleman Amsterdam

Mensinge 28
1083 HC Amsterdam
Tel. 020-4420798