CONTROLE VOLGENS EEN PROTOCOL IN AMSTERDAM

Om uw statutaire controle uit te voeren, houden accountants zich aan een schriftelijk protocol bij Koeleman accountants & belastingadviseurs in Amsterdam. Onze accountants zorgen voor een persoonlijke, transparante en betrouwbare aanpak. U kunt bovendien zowel online als bij een van onze kantoren in Amsterdam, Hoogeveen, Voorschoten en Hilversum bij ons terecht.

UW CONTROLE UITGEVOERD VOLGENS EEN PROTOCOL BIJ ONS IN AMSTERDAM

Wilt u uw financiële ondernemingszaken laten uitvoeren door een professional? Bij ons accountantskantoor in Amsterdam weet u precies waar u aan toe bent, omdat u inzicht heeft in het schriftelijk protocol dat wij aanhouden bij uw controle. Naast een wettelijke controle aan de hand van het AFM, kunt u bij ons ook terecht voor een controle van uw subsidie. Bovendien helpen onze adviseurs u ook graag met fiscale adviezen.

VRAAG OM MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over alle diensten die wij online of op kantoor bieden? Kom langs bij een van onze vestigingen! Op ons kantoor in Amsterdam beantwoorden we al uw vragen over het protocol dat wij aanhouden bij uw controle. Stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl of bel ons op 020-4420798 als u een afspraak wilt maken met een van onze fiscale adviseurs in Amsterdam.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid