CONTROLE VOOR UW SUBSIDIE IN DEN HAAG

Uw subsidie heeft een verantwoording nodig in de vorm van een controle in Den Haag. De consultants van Koeleman accountants en belastingadviseurs helpen u hier graag bij. Wij kijken naar de vereisten die een subsidieverstrekker heeft gesteld en controleren of alle vereisten zijn voldaan. Voor meer informatie gaat u langs bij een van onze kantoren in Amsterdam, Hoogeveen, Hilversum en Voorschoten.

UW SUBSIDIE KEUREN MET EEN CONTROLE ALS VERANTWOORDING IN DEN HAAG

Er zitten vele voorwaarden aan een subsidie. Een van de voorwaarden die uw subsidieverstrekker stelt, is het uitvoeren van een controle door een AA accountant in de buurt van Den Haag. Onze accountants in regio Den Haag geven een verantwoording dat het geld van uw subsidie rechtmatig is besteed en zoals afgesproken is gebruikt. Al onze accountants zijn gecertificeerd en we hebben veel ervaring op het gebied van financiële administratie in de omgeving van Leiden. U weet dus zeker dat uw ondernemingszaken bij ons in goede handen zijn. U kunt op ons rekenen.

KOM LANGS

U bent van harte welkom om langs te komen bij een van onze kantoren als u vragen heeft over onze offline of online diensten. Naast dat wij u helpen bij de uitvoering van een controle als verantwoording van uw subsidie in de buurt van Den Haag, staan wij ook op andere vlakken voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 624 4341 of stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid