AA ACCOUNTANT IN ROTTERDAM

Voor een deskundige AA accountant komt u vanuit Rotterdam naar Koeleman accountants & belastingadviseurs! In onze kantoren in Voorschoten, Hilversum en Amsterdam staat dagelijks een deskundig team van accountants en adviseurs klaar om u professioneel en persoonlijk van dienst te zijn. Door de verschillende specialisten onder één dak te plaatsen, kunt u bij ons terecht voor al uw ondernemerszaken en al uw ingewikkelde vraagstukken. Vanuit een persoonlijke benadering zullen we u helpen inzicht te krijgen in uw zaken en deze in het vervolg goed te regelen.

AA ACCOUNTANT IN REGIO ROTTERDAM

In de kantoren van Koeleman accountants & belastingadviseurs is altijd een erkend AA accountant aanwezig bij wie u terecht kunt voor vraagstukken omtrent uw administratie en jaarrekening. Onze AA accountant in de regio Rotterdam kan zowel de controle als het opstellen van uw jaarrekening verzorgen. Meer advies nodig op fiscaal gebied? Ook dan kunt u bij onze accountant terecht!

WETTELIJKE CONTROLE

Koeleman accountants & belastingadviseurs werkt samen met IUS Statutory Audits Coöperatie U.A. of kortweg ‘IUS´, een accountantsorganisatie met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. Onze AA accountant in de regio Rotterdam is niet alleen bevoegd om jaarrekeningen te beoordelen en op te stellen, maar ook om de wettelijke controle uit te voeren. IUS is geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen, waarmee we onze affiniteit met de private equity industrie en kennis en inzichten over het proces van waardecreatie en value management willen benadrukken. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid