Wet toezicht accountantsorganisatie

Met de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) legt een accountantsorganisatie bepaalde gedragsregels en procedures vast bij een bedrijf. Gedurende deze werkzaamheden wordt door een onafhankelijk publiek toezicht gehouden op de naleving van deze regels en procedures. Koeleman accountants & belastingadviseurs beschikt over een Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Onze accountantsorganisatie is hierdoor in staat om bijvoorbeeld audits bij uw bedrijf uit te voeren, met naleving van de Wet toezicht accountantsorganisaties.

WIJ LEVEN DE WET TOEZICHT ACCOUNTANTORGANISATIE NA

Niet iedere accountantsorganisatie komt in aanmerking voor een vergunning van de Wet toezicht accountantsorganisaties. Wij zijn hiervan in het bezit, omdat onze accountants betrouwbaar, deskundig en voldoende opgeleid zijn. Daarnaast zijn wij verplicht tot geheimhouding en werken daarmee volledig onafhankelijk. Indien u dus een accountsorganisatie nodig heeft die bijvoorbeeld tijdens de wettelijke controle van de jaarrekening in bezit is van een vergunning van de Wet toezicht accountsorganisaties, zijn wij dé partner voor u. Ook wanneer u een professional nodig heeft die u voorziet van gedegen fiscaal advies, neemt u contact met ons op.

BEZOEK ONS DICHTSTBIJZIJNDE KANTOOR

Wilt u onze accountantsorganisatie benaderen, omdat wij de belangrijke vergunning van de Wet toezicht accountantsorganisaties in bezit hebben? Vertrouw op onze deskundigheid voor uw belangrijke financiële zaken. U bereikt ons op een van onze vijf kantoren in Nederland. Deze vindt u in Hilversum, Amsterdam, Voorschoten en Hoogeveen. Bel ons via 035 624 4341 of stuur een e-mail naar welkom@accountantskoeleman.nl om een afspraak met ons te maken of uw vragen te stellen. Onze accountants en belastingadviseurs helpen u vakkundig verder.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid