Boekhouder Den Haag

U zoekt een boekhouder in de regio Den Haag voor het opstellen of de controle van uw jaarrekening: neem dan snel contact op met Koeleman accountants & belastingadviseurs! Onze accountants hebben allen een jarenlange ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en zijn ook in staat om de wettelijke controle van een jaarrekening op zich te nemen. Heeft u een jaarrekening laten opstellen, maar zou u graag een second opinion willen? Maak dan snel een afspraak bij één van onze kantoren!

Boekhouder Den Haag: professionele organisatie

Ooit begonnen als klein kantoor in Hilversum is Koeleman accountants & belastingadviseurs inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 3 kantoren in Het Gooi, Amsterdam en de regio Den Haag. Dagelijks staat een deskundig team specialisten klaar om voor u diverse ondernemers zalen te regelen en ook voor een vakkundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u een bedrijf en bent u nog op zoek naar een boekhouder in de regio Den Haag? Kom dan snel eens kennis maken bij Koeleman accountants & belastingadviseurs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Uitgebreide service

Naast een boekhouder vindt u in ons kantoor nabij Den Haag ook specialisten op het gebied van salarisadministratie, fiscale aangifte, estateplanningen, accountancy en financiële administratie. Kunnen we u van dienst zijn? Neem dan even contact met ons op via e-mailof telefoon: 071-5617950 of 0252-534933.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid