We ontvangen u met plezier op donderdag 16 maart bij Koeleman accountants, Vreelandseweg 7 in Hilversum. Daar bent u tussen 18:30 en 20:00 uur van harte welkom voor onze eerste lezing van 2023.

Wat is Omdenken?
Omdenken is een manier van denken en doen. Je kijkt daarbij naar de werkelijkheid zoals die is, en onderzoekt  wat je daarmee zou kunnen. We zien het probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Vervolgens gebruik je de energie van het probleem voor iets nieuws.

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken. Hij schrijft al jaren met succes over zijn gedachtegoed.  Misschien kent u een van zijn bestsellers wel, over omdenken in de opvoeding, in communicatie en op het werk. Ze gaan al jaren als warme broodjes over de toonbank.

Omdenker Berthold volgde zijn opleiding aan de Akademie voor Expressie in Utrecht. Daarna was hij jarenlang  regisseur en schrijver bij diverse theatergezelschappen. Sinds 2001 geeft hij, samen met zijn team, trainingen, shows en workshops over zijn gedachtegoed. Hij leert op die manier steeds meer mensen en organisaties hoe ze met succes kunnen omdenken. De titels geven vaak al een voorproefje van zijn positieve insteek. Een goed voorbeeld is de voorstelling Lastige kinderen? Heb jij even geluk. De show was een megasucces en draaide vier seizoenen lang in  uitverkochte theaters door het hele land.

Momenteel toert Berthold Gunster met zijn jongste zoon Beer en een vierkoppige, swingende live band door het land met de voorstelling ‘Zoals verwacht loopt alles anders’.

Gelukkig hebben we een gaatje in Bertholds schema gevonden. Op 16 maart komt hij speciaal voor u en onze andere  gasten zijn lezing ‘Omdenken’ geven.

Het complete programma ziet er als volgt uit:

18:30 – 20:00 uur:     Lezing ‘Omdenken’ door Berthold Gunster
Vanaf  20:00 uur:      Uitgebreide borrel

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Vreelandseweg in Hilversum.

   Laat u ons voor 1 maart even weten of we op uw komst mogen rekenen? We kijken ernaar uit u te ontvangen.

Met vriendelijke groet

E.D. de Jong                                                                                                        F.T. Snelderwaard