Uitnodiging

Na een gedwongen coronastop van twee jaar zijn wij verheugd onze traditionele eindejaarslezing (kort na de Sinterklaas) in ere te kunnen herstellen. De lezing zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 15 december 2022. Ook dit jaar heeft het Kabinet op Prinsjesdag haar plannen voor 2023 bekend gemaakt en zoals altijd hebben veel van deze plannen verschillend effect op de belastingheffing voor het nieuwe jaar. Nog niet alle details waren bekend, maar nu het nieuwe jaar nadert, wordt steeds meer duidelijk.

Om dit nog eens helder op een rijtje te zetten, organiseren wij op donderdagavond 15 december aanstaande een lezing met o.a. eindejaarstips en belastingplan 2023. De lezing bestaat uit twee onderdelen met twee sprekers Fred Snelderwaard en Tom van ’t Hek.

Fred Snelderwaard

Mr. Fred Snelderwaard, voorheen verbonden aan Deloitte, is al 21 jaar partner bij Koeleman accountants & belastingadviseurs B.V. en houdt zich voornamelijk bezig met aansturing van de fiscale adviespraktijk binnen onze kantoren.

De heer Fred Snelderwaard zal deze avond op zijn bekende levendige wijze komen vertellen en adviseren en u daarmee op de hoogte brengen van de meeste recente ontwikkelingen en wijzigingen die gaan plaatsvinden in 2023.

Tom van ’t Hek

Tom van ‘t Hek heeft een langdurige carrière in de sport achter de rug. Als hockeyer speelde hij 16 jaar in het Nederlands hockey elftal. Als clubspeler kwam hij meerdere seizoenen uit voor het Utrechtse Kampong. De behendige linkerspits werd met Kampong Nederlands kampioen en nam met het Nederlands team deel aan de Olympische Spelen in Los Angeles.

Als coach heeft Tom zes jaar de leiding gehad over het Nederlands dames hockeyelftal. Onder zijn leiding werd het team Europees kampioen, wisten ze de Champions Trophy te winnen en behaalden ze twee keer een bronzen medaille op de Olympische Spelen (1996 en 2000).

Tijdens zijn presentatie spreekt Tom van ’t Hek enthousiast en vol passie over zijn visie op teambuilding, coaching, leiderschap en samenwerking. Bovendien kan hij als geen ander een duidelijke verbinding leggen tussen sport en bedrijfsleven en weet hij elk thema begrijpelijk en bereikbaar te maken. Dit alles ondersteund met inspirerende voorbeelden uit de sport en bedrijfsleven.

“Hoe uw organisatie zich kan onderscheiden in de sector”, “waarom een goed doordacht personeelsbeleid nu belangrijker is dan ooit” en “de kracht van teamspirit”. Allemaal onderwerpen waar Tom graag over spreekt.

Hij is een graag geziene spreker binnen organisaties zoals zorg, onderwijs en overheid maar ook zeker bij het bedrijfsleven. Met de nodige humor weet hij met zijn lezing de juiste snaar te raken.

Wij nodigen u hiervoor van harte uit voor deze eindejaarslezing. Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur         Ontvangst met een maaltijd;
19.15 uur         Lezing Deel 1 Fred Snelderwaard (fiscale eindejaarslezing (PDF handout));
20.15 uur         Pauze;
20.30 uur         Lezing Deel 2 Tom van ’t Hek;
21.30 uur         Afsluiting met een borrel.

De lezing zal plaatsvinden in ons kantoorpand te Hilversum, gelegen aan de Vreelandseweg 7.

Graag vernemen wij of en met hoeveel personen wij u mogen verwelkomen en of u gebruik wilt maken van de maaltijd.

Dit kunt u ons laten weten door een e-mail te sturen aan ons secretariaat welkom@accountantskoeleman.nl of te bellen met ons op telefoonnummer 035 62 44 341.

Wij kijken uit naar uw reactie en hopen op uw komst.

Met vriendelijke groet,

Koeleman accountants & belastingadviseurs B.V.

Edo de Jong                                         Fred Snelderwaard                               Sido Oosterhuis