Het Brexit-akkoord van premier May en Brussel is weggestemd. Hiermee komt het scenario van de no deal dichterbij. Voorkom verrassingen en onderneem actie!

Let op!

Alle scenario’s liggen nu open, van uitstel tot afstel van de Brexit die op 29 maart van dit jaar staat gepland. Maar de kans is groot dat het Verenigd Koninkrijk (VK) gewoon per die datum de Europese Unie verlaat, zonder dat er een akkoord ligt met vervangende afspraken over interne markt- en douaneregels en markttoegang.

STAND VAN ZAKEN BREXIT?
De kans op een no deal bij uittreding van het VK op 29 maart van dit jaar wordt steeds groter. In januari stemde het Britse parlement het Brexit-akkoord tussen premier May en Brussel met zeer veel stemmen weg. Wat de komende tijd rondom de Brexit staat te gebeuren, is nog onduidelijk. Er liggen allerlei scenario’s op tafel, waaronder uitstel en afstel van de Brexit.

Tip! Wacht niet af en bereid u voor op de Brexit! Bel ons erover.

Tip! Ga na welke andere zaken u voor de Brexit geregeld moet hebben. Kijk op hulpbijbrexit.nl en brexitloket.nl of lees meer in de Brexit-Nieuwsbrief (pdf).

Bron: SRA – Publicatiedatum: 06-02-2019