FISCAAL ADVISEUR IN ROTTERDAM

Koeleman accountants & belastingadviseurs is de fiscaal adviseur in Rotterdam en omstreken met een persoonlijke benadering en een actuele kennis! Door de jarenlange ervaring van onze specialisten en de veelzijdigheid aan hun specialismen kunnen we uw bedrijf in Rotterdam voorzien van gedegen fiscaal advies en andere financiële diensten. U kunt daarbij denken aan fiscale zaken, (belasting)aangiften, salarisadministratie en accountancy. Zoekt u nog een partner om te sparren over belangrijke zaken? Kom dan snel eens kennis maken op ons kantoor in Voorschoten, vlak bij Rotterdam, om te bepalen waar u fiscaal advies voor zou willen.

SCHAKEL ONZE FISCAAL ADVISEUR IN REGIO ROTTERDAM IN

Koeleman accountants & belastingadviseurs biedt u een breed dienstenaanbod, zoals fiscaal advies, op het gebied van ondernemings- en financiële zaken in Rotterdam, de Duin en Bollenstreek, Het Gooi en de Haagse omgeving. Met vijf kantoren is er altijd een fiscaal adviseur bij u in de buurt te vinden voor advies op topniveau, zo ook in regio Rotterdam. Naast onze kantoren kunt u ook online bij ons terecht om in gesprek te gaan met een fiscaal adviseur.

ONTDEK ONZE UITMUNTENDE SERVICE

Naast een fiscaal adviseur hebben we bij ons bedrijf in regio Rotterdam ook een erkend AA accountant, salarisadministrateur en planner in huis waardoor we u op vele vlakken van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld voor advies of financiële administratie. Een persoonlijke benadering en service staan bij ons voorop en we gaan dan ook graag een relatie met u aan om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

N

Persoonlijke benadering

N

Betrouwbare partner

N

Financiële ondersteuning

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid