Het zal je niet zijn ontgaan, sinds mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) van kracht. Deze wet geldt ook voor het MKB en zzp’ers. Voldoet jouw bedrijf al aan alle eisen? Twijfel je of je alles wel goed geregeld hebt? Of heb je eigenlijk geen idee? Doe nu de gratis privacy check.

Privacy check

De privacy check is een gratis service van onze partner Privacy Zeker. Je plant een telefonische afspraak met één van de privacy-experts van Privacy Zeker. Door je antwoorden op de vragen kom je erachter of jouw bedrijf al AVG-proof is of aan welke punten je nog aandacht moet besteden.

Waarom Privacy Zeker?

Wij begrijpen dat er veel op je afkomt en dat je liever bezig bent met ondernemen in plaats van alle administratieve zaken die bij de AVG komen kijken. Daarom werken wij samen met Privacy Zeker, die je ontzorgt en kan helpen je bedrijf AVG-proof te maken.

Neem voor meer informatie contact op met Koeleman accountants & belastingadviseurs. Indien je na de privacy check klant wilt worden bij PrivacyZeker kun je de code KOELEMAN2018 vermelden voor een interessante korting.