Geachte relatie,

Onze traditionele eindejaar lezing zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 14 december 2023.

Ook dit jaar heeft het Kabinet op Prinsjesdag haar plannen voor 2024 bekend gemaakt en zoals altijd hebben veel van deze plannen verschillend effect op uw belastingheffing voor het nieuwe jaar.

Om dit nog eens helder op een rijtje te zetten, organiseren wij op donderdagavond 14 december aanstaande een lezing met o.a. eindejaarstips en uitleg over de belastingwijzigingen 2024.

De lezing bestaat uit twee onderdelen met twee sprekers, te weten Fred Snelderwaard en drievoudig Olympisch schaatskampioene Marianne Timmer.

Fred Snelderwaard Mr. Fred Snelderwaard is al 22 jaar partner bij Koeleman accountants & belastingadviseurs B.V. en houdt zich voornamelijk bezig met aansturing van de fiscale adviespraktijk binnen onze kantoren.

De heer Fred Snelderwaard zal deze avond op zijn bekende levendige wijze u informeren over de meeste recente fiscale ontwikkelingen en wijzigingen die gaan plaatsvinden in 2024. Belangrijke onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn de stand van zaken, ontwikkelingen en mogelijkheden rondom excessief lenen en de box III belastingheffing

Marianne Timmer Presentatie: Het Mysterie van succes en de rol van vitaliteit Marianne (Maria Aaltje) Timmer (49) uit Sappemeer en drievoudig Olympisch Kampioen schaatsen. Na 18 jaar topsport en 5 jaar als coach van een commerciƫle schaatsploeg en bekend om haar doorzettingsvermogen en unieke benadering van besluitvorming, is nu een andere fase in haar leven aangebroken waar het meer dan alleen om schaatsen gaat. Marianne focust zich in haar presentatie op het verbinden, inspireren en motiveren van mensen en organisaties om tot de beste prestaties te kunnen komen onderdelen die aan de orde komen zijn de gezondheids APK, drijfverenanalyse, cross industry mentoring gericht op talentontwikkeling, slaap je fit, sportvasten en vitaliteitsstrategie.

Wij nodigen u hiervoor van harte uit. Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst met een maaltijd;
19.00 uur Lezing Deel 1 Marianne Timmer
20.00 uur Pauze;
20.15 uur Lezing Deel 2 Fred Snelderwaard
21.30 uur Afsluiting met een borrel.

De lezing zal plaatsvinden in ons kantoorpand te Hilversum, gelegen aan de Vreelandseweg 7.

Graag vernemen wij of en met hoeveel personen wij u mogen verwelkomen en of u gebruik wilt maken van de maaltijd.

Dit kunt u ons laten weten door een e-mail te sturen aan ons secretariaat: secretariaat@accountantskoeleman.nl of te bellen met ons op telefoonnummer 035 62 44 341.

Wij kijken uit naar uw reactie en hopen op uw komst.

Met vriendelijke groet,

Het managementteam van
Koeleman accountants & belastingadviseurs B.V.