Groot Voorschoten week12_9-imgHet statige pand waar notaris Delahaye eind december uit is vertrokken, heeft een nieuwe bestemming gekregen. Begin januari verhuisde Koeleman Accountants en Belastingadviseurs naar het voormalige notariskantoor aan de Koningin Wilhelminalaan.
door: Ellen de Vette

Koeleman accountants en belastingadviseurs is voortgekomen uit een samenwerking van Planje Accountants en Belastingadviseurs en het Accountantskantoor Koeleman met vestigingen in Voorhout, Hilversum en Amsterdam. Het beschikbaar komen van het fraaie pand aan het Oranjeplantsoen betekende voor Fred Snelderwaard, fiscalist en Wim van der Werf, accountant, het startsein om de kantoren van Voorschoten en Voorhout in dit pand samen te voegen. Een goed besluit, want het kantoor is niet alleen heel representatief maar doordat nu alle disciplines onder één dak zijn samengevoegd kunnen de cliënten van het kantoor rekenen op een dienstverlening waarbij vanuit diverse invalshoeken oplossingen en adviezen worden aangedragen. Zowel voor salarisadministraties als jaarrekeningen en belastingaangiftes, maar ook voor estate planning en advies bij bedrijfsoverdrachten kan men er terecht. Snelderwaard legt uit, “wij denken mee en zijn sparring partner voor alle ondernemings- en financiële zaken. Regelmatig nodigen wij onze relaties uit om hen bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe wetgeving waar zij mee te maken krijgen. Klanten komen niet alleen uit Voorschoten maar ook van ver buiten de regio. Van der Werf, “vanwege de verregaande digitalisering van onze dienstverlening is het niet altijd noodzakelijk om naar ons kantoor te komen, maar dat neemt niet weg dat klanten te allen tijde bij ons binnen kunnen lopen”. “Dat is het onderscheid dat een middelgroot kantoor maakt. Wij zijn groot genoeg om met onze 40 medewerkers en volledige automatisering alle kennis in huis te hebben en niet te groot om de tijd te nemen voor een goed gesprek met onze klanten, ook al komen ze onverwacht binnen, er is altijd iemand om hen te woord te staan”, haakt Snelderwaard in.
Ondernemers die meer willen weten over de dienstverlening van Koeleman accountants en belastingadviseurs zijn van harte uitgenodigd om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Gepubliceerd in Groot Voorschoten – 24 maart 2016