Beste relatie,

U bent van ons gewend rond deze tijd een eindejaar actualiteitenlezing bij te wonen van Hans Zwagemaker, inmiddels was dat “fiscale cabaretavondje” toch wel onze traditie geworden, voor dit jaar stond deze gepland op 12 december a.s.

Enige tijd geleden heeft u van ons daartoe ook een uitnodiging ontvangen, de bijeenkomst zou op 12 december a.s. plaatsvinden, een behoorlijk aantal van u heeft zich inmiddels ook aangemeld.

Helaas hebben wij van de heer Zwagemaker vernomen dat deze lezing niet door kan gaan. Er is sprake van een zeer vervelend misverstand in de datum van de lezing dat ook niet oplosbaar blijkt.
Hans Zwagemaker heeft ons daarnaast aangegeven dat hij dergelijke bijeenkomsten niet meer zal geven. Hij heeft, zoals hij zegt, de pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots overschreden waarbij hij het dus wat rustiger aan gaat doen.

Uiteraard vinden wij het vervelend dat aan deze 15 jaar lange traditie een einde komt en zeker omdat er dus geen sprake is van “een laatste keer”.

Wel hebben wij met een oude bekende alsnog een passende invulling weten te vinden voor 12 december a.s.

De avond zal volledig worden verzorgd door Victor Broers, die eerder al met groot succes bij ons een lezing heeft gegeven over Piketty in Nederlands perspectief.

Donderdag a.s. zal Victor Broers “Panama Papers in perspectief 2019” presenteren.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst met een maaltijd
19.15 uur Lezing Deel 1
20.15 uur Pauze
20.30 uur Lezing Deel 2
21.30 uur Afsluiting met een borrel

De lezing zal plaatsvinden in ons kantoorpand te Hilversum, gelegen aan de Vreelandseweg 7.

Onderstaand enige achtergrond informatie van Victor Broers:

Victor Broers (1983) is publiek denker en schrijver. Hij studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam en verdiepte zich in de economie aan de London School of Economics. Hij werkte als adviseur voor het Ministerie van Financiën en schreef boeken over de kredietcrisis, de Panama Papers en Thomas Piketty.
Website: http://www.victorbroers.com

Hoewel wij momenteel zwaar aan het nadenken zijn om vanaf 2020 een nieuwe traditie te introduceren, zijn wij toch zeer verheugd met de komst van Victor Broers en er ook van overtuigd dat wij u met hem en met ons samenzijn alsnog een hele plezierige avond mogen bieden en wij zien u dan ook heel graag aanstaande donderdag!

Met onze welgemeende excuses en vriendelijke groet,

Edo de Jong & Fred Snelderwaard