Geachte heer, mevrouw,

In uw dagelijkse praktijk moet u veel vragen beantwoorden voor uw cliënten en hun problemen oplossen. Ook u heeft vast en zeker de behoefte om over sommige vragen of problemen ruggespraak te houden met een collega fiscalist of een accountant. Bij voorkeur niet in de vorm van een uitgebreid, en dus kostbaar, advies, maar gewoon collegiaal overleg. Of wellicht heeft u meer behoefte aan een informele vorm van vaktechnisch overleg dat enkele keren per jaar bij u in de buurt plaatsvindt en waarvan u mede inhoud kunt bepalen?

Daarom nodigen wij u heel graag uit voor onze fiscale informatieavond speciaal voor administratiekantoren uit de regio.

U bent van harte welkom in Voorschoten op woensdag 26 september a.s. De avond wordt gehouden in de Bibliotheek in Voorschoten. Het adres is Wijngaardenlaan 4, 2252 XN te Voorschoten.
Het aantal deelnemers is beperkt. De ervaring leert dat juist kleinschaligheid en de informele sfeer die daardoor ontstaat de wederzijdse kennis- en informatieoverdracht bevordert. Hoewel we het een informatieavond noemen, is het zeker de bedoeling om met elkaar in gesprek te komen.

De avond is geheel kosteloos en het programma zal er als volgt uitzien:

Locatie Voorschoten:
18.00 uur:  ontvangst en welkom met broodjes;
18.30 uur:  Prinsjesdag, belastingplannen en fiscale actualiteiten en onderwerpen die door de deelnemers zijn aangedragen, onderbroken door een pauze;
20.30 uur:  afsluiting en gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Als u wilt deelnemen aan deze avond, verzoeken wij u zich aan te melden. Heeft u een onderwerp waarover u graag meer wilt weten? Geef dit bij aanmelding aan ons door, wij proberen dat onderwerp zeker aan bod te laten komen. Aanmelding en het doorgeven van onderwerpen kan middels een e-mail naar
voorschoten@accountantskoeleman.nl of bellen naar telefoonnummer 071 – 561 79 50.

Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons te laten weten.

Graag tot ziens!

 

Met vriendelijke groeten,

Koeleman accountants en belastingadviseurs B.V.